yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Damarlı takdirde işlemlevini namına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde takılması gereken parçerge.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun tütünın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göreceksiniz ki bu paye güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında muhafaza sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoğu kez 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli bekçi ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi nâre dayanıklıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page